Aké žalúzie si vybrať na balkón?

 Rozmýšľate nad vylepšením vášho balkónu pomocou žalúzii? Pomôžeme vám zorientovať sa v rôznych druhoch žalúzii a poradiť vám, ktoré budú pre vás tou najlepšou voľbou.

žalúzie na balkón

Vonkajšie žalúzie

Vonkajšie horizontálne žalúzie v sebe ukrývajú mnoho výhod. Asi preto dnes patria k najpoužívanejšiemu typu tienenia. Jednou z ich najväčších výhod je, že zabraňujú prehrievaniu interiéru a tiež chránia okná pred neželanými vonkajšími vplyvmi. Ďalšou výhodou je, že sa môžete chrániť pred teplými slnečnými lúčmi a zároveň vetrať a púšťať tak do svojho bytu alebo domu čerstvý vzduch.

Vonkajšie žalúzie sa delia na niekoľko typov, na základe tvaru a šírky lamiel:

Klasika v tvare C

Žalúzie zo série C-80 sú najpoužívanejším typom. Svoj názov získali vďaka tvaru lamiel do písmena C. Sú vyrábané z hliníka s hrúbkou 0,42 milimetra a šírkou 80 milimetrov. Ich zahnutý okraj z nich robí veľmi stabilné a spoľahlivé žalúzie. Ak sa rozhodnete práve pre tieto žalúzie, k dispozícií budete mať 25 farebných variácií.

Žalúzie zo série F-80 sú takmer identické so žalúziami C-80. Jediným rozdielom je, že nemajú zahnutý okraj. Vo vodorovnej polohe ich v okne takmer nie je vidno.

Žalúzie EXT sú ekonomickejším príbuzným ostatných žalúzií s tvarom lamiel do písmena C. Vyrábajú sa v šírke 50 milimetrov a v 14 základných farbách.

 

Inovatívny vzhľad žalúzií na balkón

Žalúzie s lamelami tvaru Z sa vyrábajú v dvoch variantoch. So šírkou 70 alebo 90 milimetrov. Tento druh vám zaručuje dokonalú slnečnú izoláciu a vysokú stabilitu. Dlhší variant sa vyrába v 25 základných farebných prevedeniach. Kratší variant v 8 farebných prevedeniach.

 

Máte radi špičkovú kvalitu?

Špičková technológia v rámci vonkajších žalúzií. Mechanizmus pre nakláňanie lamiel je tu schovaný v bočných vodiacich lištách. Moderný vzhľad a 22 farebných prevedení robí z tohto druhu žalúzií tú najlepšiu alternatívu.

Ak ste našli žalúzie, ktoré sa na váš balkón hodia ako ušité, neváhajte a nakúpte u nás. Žalúzie vám môžu v letných aj zimných mesiacoch ušetriť na energiách. Po celej Európe máme tisícky spokojných zákazníkov. Ak máte otázky, pokojne nás kontaktujte. Radi vám pomôžeme.

 

© 1992-2022 INCON spol. s r.o. Všetky práva vyhradené. Designed By Visibility

Search

Preisangebot anfordern
2000 Zeichen verbleibend
Dateien hinzufügen